Bygningerne

Stuehuset

Stuehuset er fra 1850, men er moderniseret flere gange i perioden. Overetagen blev tilføjet i 1971 og den  løbende moderniseret fra 2000 og fremtil nu. Her kan nævnes at hele husets underetage er gravet ud med støbte gulve med gulvvarme overalt, alle badeværelser er udført i den periode, køkken mv. 

Stald & Garage

Stalden og garagen var den første bygning vi opførte. Det var vigtigt for os at der var god plads til hestene og at ride udstyret kunne opbevares forsvarligt i et opvarmet rum. Ligeledes var det vigtigt for os at få bilerne ind under tag og væk fra nattefrosten. derfor kombinerede vi dette i den sydvendte bygning der vender ud for hestefoldene 

Der er 4 hestebokse, stort saddelrum, 4 garageporte og 2 carporte.

Hobbyrum & Værksted

 

Det vigtigste vi tænke på da vi planlagde denne bygning, var at vi skulle have plads til træpiller og traktor om vinteren, ud over dette skulle der være plads til alt vores værktøj – og det blev der. det bedste er at dette rum kan isoleres og opvarmes, – gulvvarmeslanger er trukket men ikke tilsluttet.

Der ud over havde vi et par hobby der skulle være plads til, og bygningen har været flittigt anvendt, både til modeltog, akvarier og også til enhver i en periode – der er mange anvendelsesmuligheder.