Stald

Det var vigtig for os da vi byggede stalden at vi havde store lyste bokse, hvor hestene kunne se hinanden og stadig stå ugeneret. Der er 4 store bokse🐴🐴🐴🐴, hvor en enkel er lidt større, kan gå hoppe med føl evt.

Boksene er opført i fundablokke og er beklædt med fyrtræsplanker der har fået industri lak der gør de holder rigtig godt og kan tåle at hestene kommer imod dem. Bunden er belagt med fliser. 

Gangarealet er indrettet så der er plads til at kunne strigle 1-2 heste adgangen, der er indlagt koldt vand, til vask og drikkekopper.

Der er seperat sadelrum, der er isoleret og andet rum til foder. 

Udenfor stalden er der op til 3 kæmpe store kuperet folde, men rigelig græs til 4 heste, eller flere hvis de alle ikke skal i boks.

Der er mulighed for at udvide foldarealet til næsten dobbel størrelse. 

Rideruten Vendsyssel lægger lige neden for folden. Hvor der er forbindelse fra Skagen til Thisted. En ridetur på et par kilometer føre en over til Bjergby rideskole.Rider man den anden vej er der ca 5 km til Tornby klitplantage. Hvor der må rides på udvalgte stier. Her er der også mountainbike sti, hvis manden eller konen ikke er til  den levende hest🐴, men mere jernhesten🚲.

 

Garage & Carport

100 kvm garage med 4 porte🚗🚙🏎🏍

 

På landet er der mange dejlige fuglearter, så derfor sætter man pris på de 4 garager. Så der er både plads til mor og far og børns biler, eller cykler eller opbevaring af den fede sportsvogn der kun skal luftes om sommeren, eller er man til de ældre antikke modeller, så kan garagen også beskytte den og så er der det store rum, “derhvortraktorenståromvinterenrummet” til at gå og nørkle om antik bilen.

 

Alle vinduer vender mod syd og den varme der kommer derfra er nok til at sikre at du ikke skal skrabe is af om vinteren.☃️

 

2 Carporte🚜🚚 ✅ Disse er lavet med ekstra højde, så der er mulighed for at have en hestetrailer med ekstra højde under tag, så solen ikke bleger den, eller måske den lille hestelastbil🚛.