Hobbyrum

Der er 4 meget anvendelige rum fordelt på de 155 kvm der er opvarmet idag. dette kan uden besvær indrettes anderledes, da alle væggene er lette vægge, klinkegulvet er gennemgående under konstruktionen og finder man på at lave et toilet derude, så er anvendelsesmulighederne endnu flere – Lokalerne kan indrettes til mange formål, som f.eks. 

1️⃣ teenage afdeling 👧🏼🧒🏾👦🏽

2️⃣ showroom 🚘🛵🚗🛴🚲📺

3️⃣ webshop lager🎀🧲🏈

4️⃣ kontor☎️

5️⃣ pladskrævende hobby✈️🛶🚂⛴📸👨🏻‍🎨🖌🎨

6️⃣ gårdbutik 🍗🥩🥓💶

7️⃣ produktion 🏭

8️⃣ bed and breakfast 🛏💤

9️⃣ eller som vi valgte – til en stor modeltogbane 🚅🚂

Lokalerne er opvarmet med gulvvarme der er elektronisk styret og fyret er placeret i samme bygning i et 35 kvm stort værksted.

Værksted - Derhvortraktorenståromvinterenrummet

Værkstedet – eller som det er bedere kendt  i daglig tale på Ramsgaarden 

derhvortraktoreståromvinterenrummet

Det er et meget anvendelig værksted og et rum med gode opbevaringsmuligheder, om vinteren bruges det primært til opbevaring af træ piller og traktor/redskaber – og til trods for dette er der stadig rigtig god plads. 

Om sommeren er det centrum for en masse aktiviteter, især haveredskaberne og plæneklipperne er i aktion på den fantastiske naturgrund der omkranser ejendommen.

Er det opvarmet? – der er gjort klar til gulvvarme i rummet, men det er ikke tilsluttet endnu da denne del af bygningen ikke er isoleret – men, som i resten af huset – så var det var vigtigt for os at det var fremtidssikret, hvis vi fik den ide at opvarme det. 

 

Foran værkstedet er der en stor plads der sikrer let adgang til bygningen, uanset om det er traktoren eller bilen der skal ind, eller om der kommer en leverance af træ piller.